a8e95a75-d5f7-423d-a47a-680d21329bdd[49298]

Cacao & Sound Ceremonie in de Natuur

About The Event

Mentinkweg 5, 7102 GA, Winterswijk
  • Cost: €77,00
  • Total Slot: 15
  • Booked Slot: 1

This event has expired

Wij zijn enthousiast je uit te kunnen nodigen voor de Cacao ceremonie editie: “Godendrank & Godenklank” op donderdag 11 augustus in de prachtige tuinen bij Gastgalerij Ankonm’n in Winterswijk. Dit is iets voor jou als jij:

  • merkt dat je meer tijd voor jezelf nodig hebt.
  • meer wilt ontspannen om weer verbinding te maken met je hart.
  • je uit balans voelt of moeite hebt met het voelen van emoties.

Voel je welkom om met ons mee te gaan op deze bijzondere helende, innerlijke reis van 2,5 uur in de natuur.

Wat is het?

Cacao ceremonies geven je de mooiste inzichten. Ze zorgen er ook voor dat je systeem ontspant en tot rust komt. Het is een perfecte manier om weer naar binnen te gaan. Om verbinding te maken met je hart en je lichaam. Het is ook een mooie manier om je emoties en gevoelens de ruimte te geven die ze nodig hebben. Je lichaam open te stellen in plaats van spanningen te voelen in je buik, nek of schouders. Het mooie van deze ceremonies is dat ze je altijd geeft wat je nodig hebt.

Wat kun je verwachten?

Deze ceremonie wordt in de natuur gehouden in de prachtige tuin van deze locatie. De combinatie van natuur, harpmuziek en cacao zorgen voor een extra helende combinatie. Bij slecht weer gebruiken we de ruimte binnen.

Tijdens deze Cacao & Sound Ceremonie komen we samen in een kring en maak je contact met je hart, elkaar en de diepte van je ziel. Daarna ga je liggend genieten van de prachtige harpmuziek, gespeeld door Dominica Eyckmans. Harpmuziek heeft unieke, helende eigenschappen. De rustgevende klanken geven ontspanning, geven energie, kalmeren en helen.  Dominica werkt intuïtief en geeft een Sound Healing die helemaal is afgestemd op de groep, op dat moment.

Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik rust in mijn hoofd heb ervaren. Er zijn anders bij mij altijd gedachten, dag en nacht, behalve nu. Heel bijzonder!”

Hans

“ Prachtige ceremonie, verzachten in betoverende klanken”.

Joost

Deze ceremonie wordt ondersteund door meditatie, Oracle Cards en natuurlijk het drinken van cacao. Je drinkt 100% pure biologische raw cacao uit Bali (ook met een kopje thee ben je welkom). Door de grote hoeveelheden magnesium en antioxidanten, zal het je lichaam ontspannen en je hart openen. Al deze tools zullen jou helpen je te verbinden met jouw innerlijke kracht. We sluiten af met een gezamenlijke biologische lunch en vers huisgemaakt gebak.

  • weer even helemaal tot jezelf te komen.
  • meer ontspanning en innerlijke rust te ervaren.
  • vastzittende emoties te laten stromen
  • blokkades in jouw systeem los te laten, zodat energie weer stroomt.

“Heel bijzondere ervaring, prachtige harpmuziek maakte mij zacht”

Marian

Voel je dat je hierbij wilt zijn, met een kleine mooie groep, dan ben je van harte welkom! Als je mee wilt doen, dan klik je op de knop hiernaast, of stuur je mij een bericht via petra.jongschaap@gmail.com. Super je dan te zien!

Neem een (yoga) matje, kussen en slaapzak, of deken mee, een waterflesje en eventueel een notitieboekje voor jezelf mee.

Met een blije, vrije groet, Petra & Dominica

Leave your thought here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish